Tudnivalók

Ahhoz, hogy játékokat lehessen játszani három szoftverprogram (plugins) telepítésére van szükség a computereden: Flash, Java és Shockwave. Ez a szoftver ingyenes és természetesen spyware mentes. Ezek a kiegeszítő szoftverek az alábbi linken keresztül tölthetők le:

Flash plugin Shockwave plugin Java plugin

A telepítés után majdnem hogy biztos lehetsz abban, hogy minden játékot játszhatsz.

Ha egy játék nem működik, annak lehetséges egyéb okai lehetnek:

  • A játék csak az Internet Explorer (IE) webböngészőben működik jól. Próbáld a játékot az IE-ben játszani, amennyiben a játék a jelenlegi webbögésződben, amely más mint az IE (pld. Mozilla FireFox), nem jól működik;
  • Esetleg túl lassú lehet az összeköttetésed az internettel. Olyankor előfordulhat, hogy a játékmező nagyon sokáig fehér marad. Ennek az oka, hogy bizonyos játékok nagyon nagyok, és azáltal meglehetősen sok időre van szükségük a töltéshez.
  • Amennyiben az iskolában, munkahelyen próbálsz játékokat játszani, előfordulhat hogy ez nem működik. Az iskola, munkahely tudni illik, kiszűr bizonyos weboldalakat. Ez azt jelenti, hogy bizonyos weboldalak blokkolva vannak, amiért te ezeket a weboldalakat nem láthatod, vagy nem tudsz játékot játszani. Erről sajnos mi nem tehetünk.

God ol Poker Hibajelzés küldése az üzemeltetőknek

Kategóriák